13/04/2016

Nova franšizna trgovina SPAR partner Videm

Na Vidmu v Dobrepolju je podjetje Rotra d.o.o. v sodelovanju s SPAR Slovenija odprla novo Sparovo franšizno trgovino SPAR partner Videm. To je že tretja franšizna trgovina Spar partner podjetja Rotra d.o.o. Otvoritev je potekala v četrtek, 14. aprila 2016, ob 10. uri.

Franšizna trgovina SPAR partner Videm se razteza na 670 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej bo skrbelo 14 dosedanjih zaposlenih, na voljo pa je tudi 12 parkirnih mest.

Franšizna trgovina SPAR partner Videm ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk in izdelke blagovne znamke SPAR. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu, tj. široki ponudbi sadja in zelenjave, kjer je velik poudarek na izdelkih slovenskih pridelovalcev, ki predstavljajo vse pomembnejši del ponudbe v trgovinah SPAR. Prav tako bodo kupce navdušili prijazno urejeni oddelki delikatese, bogat izbor mesa in mesnih izdelkov Mesarstva Blatnik ter oddelek kruha in peciva.

DELOVNI ČAS FRANŠIZNE TRGOVINE SPAR partner Videm:
PON–SOB: 7.00–20.00;
NEDELJA, PRAZNIKI: 7.30–13.00

Vljudno vabljeni v novo Sparovo franšizno trgovino!

Poslovalnice Blatnik

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.